Senior BI-Consultant

Functieomschrijving

Senior BI Specialist gezocht!

Heb jij passie voor het analyseren van data? Wil jij van waarde zijn bij de onderbouwing van strategische beslissingen in organisaties? Zoek jij graag naar oplossingen samen met een team? Dan ben jij de Senior BI-Specialist die wij zoeken! RBI-Solutions is een sterk groeiend consultancy bedrijf dat zich richt op het vakgebied van Business Intelligence. Binnen RBI-Solutions zijn wij op zoek naar enthousiaste en slimme BI-specialisten om bij te dragen aan het succes van onze klanten en samen te bouwen aan RBI-Solutions als bedrijf. Wij zoeken BI-ers die wat te vertellen hebben. Onze BI-ers zijn professioneel, deskundig en ervaren. Soms toolspecialist, soms generalist en meestal allebei.

Wie ben jij:
Jij bent een BI-er die wat te vertellen heeft, maar vanuit inhoud en niet omdat je hard kan praten over niks. Iemand die zich kan focussen op wat nodig is, verantwoordelijkheid neemt en samen met de klant en je collega’s, kan bouwen aan de beste oplossing. En ook: je gelooft in ons mooie vakgebied, de waarde ervan voor de klant en voor ons als consultant. Dus je vindt het leuk om jezelf continue te blijven ontwikkelen om zo bij te dragen aan de ontwikkeling van je collega’s, onze klanten en dus RBI!

Wij zijn op zoek naar:

Wij zoeken naar Senior BI-Specialisten die samen met RBI willen groeien. We hebben niet veel noten op onze zang, een kenmerk dat RBI ook wel omschrijft. Als Business Intelligence Consultant bij RBI ben je ten minste inzetbaar voor 5 dagen in de week. Jij bent analytisch sterk, oplossingsgericht en je hebt kennis op het gebied van data. Je vindt het leuk om data te analyseren en tot nieuwe inzichten te komen die het bedrijf kan helpen bij het maken van beslissingen. Je past goed in het team wanneer je communicatief sterk bent en een gezonde dosis (slechte) humor hebt

Wat wij jou bieden:

We zijn een jong consultancy bedrijf met gedreven, relaxte en professionele Business Intelligence Consultants. We hebben een gezonde groei ambitie en een fijn kantoor in Utrecht, waar we om de week op vrijdag samenkomen. We werken in de grootzakelijke markt en bieden interessante projecten voor diverse klanten. Werken moet leuk zijn en leuk blijven, zo luidt ons motto. Vanuit die gedachte houden we ons bezig met hoe we werk leuk, leerzaam en groeiend kunnen houden. We stimuleren werknemers om kennis te delen en zichzelf te ontwikkelen, door bijvoorbeeld het volgen van cursussen. Naast deze ontwikkelingsmogelijkheden bieden we een goed salaris, laptop, telefoon- en mobiliteitsvergoeding en goede voorwaarden.

Functievereisten

Dus beschik jij over:

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Ten minste 4 jaar werkervaring binnen het BI vakgebied
  • Consultancy ervaring
  • Goede technische basis
  • Analytisch vermogen
  • Oplossingsgerichtheid
  • (Slechte) Humor

Twijfel dan niet en druk op de sollicitatieknop!

Tot snel!